Waar ga jij voor?

Muzieklessen

Muzieklessen voor jong en oud, vanaf ongeveer 8 jaar tot 67+. Bij Music’scool houden we van de praktische aanpak. Voor welk instrument je ook kiest, je gaat tijdens de lessen actief aan de slag. Leren spelen doe je door met je instrument bezig te zijn!

Waar ga jij voor?

Muzieklessen

Muzieklessen voor jong en oud, vanaf ongeveer 8 jaar tot 67+. Bij Music’scool houden we van de praktische aanpak. Voor welk instrument je ook kiest, je gaat tijdens de lessen actief aan de slag. Leren spelen doe je door met je instrument bezig te zijn!

producerles bij musicscool

Producer (EMP/EDM)

Een belangrijk onderdeel van de muziekindustrie speelt zich af achter de schermen. Vette tracks van bijvoorbeeld: Drake, The weekend, Zara Larsson en nog veel meer, worden geproduceerd achter de computer. Wil je ook leren hoe je deze vette beats kunt maken? Meld je dan aan voor EMP lessen!

drumles bij musicscool

Drums

Heb je een goed ritmegevoel en veel energie? Ben je niet bang om in een band de leiding te nemen? Dan is drumles echt iets voor jou. Je kunt bij ons snel en goed leren drummen onder begeleiding van docenten die heel wat uurtjes hebben doorgebracht achter hun drumstel. Het enige wat je moet meenemen zijn je stokken.

basles bij musicscool

Bas

De basgitaar is een instrument waar je snel mee uit de voeten kunt. Dat wil niet zeggen dat bassen makkelijk is! Goed basgitaar leren spelen kost tijd en vraagt om ritmegevoel. De leraren basgitaar van Music’scool weten daar alles van. Ze leren je hoe een bassist samenwerkt met de drummer en maken je zo snel mogelijk wegwijs op de vier snaren.

gitaarles bij musicscool

Gitaar

Wil jij ook gitaar leren spelen zoals Eric Clapton of Jimi Hendrix? Scheuren of shredden zoals Kirk Hammet of fingerpicking leren in de stijl van Adrian Legg? Of je nou van pop, rock, grunge, blues, metal, country, jazz of andere muziekstijlen houdt, bij Music’scool kun je terecht voor elke stijl.

zangles bij musicscool

Zang

Kijk jij ook wel eens naar programma’s als Idols, The Voice of Holland en X Factor? Dan weet je dat zingen helemaal niet zo eenvoudig is. Maar wel leuk! Bij Music’scool krijg je zangles en oefeningen om te leren zingen wat jij mooi vindt. Onder de douche, in een koor of een band, op de fiets of op het podium.

pianoles bij musicscool

Piano

Piano leren spelen? Bij Music’scool werken docenten die je de weg wijzen in het doolhof van witte en zwarte toetsen. Hou je van pop, wil je de themamuziek van de film Amélie naspelen, of zoek je de soul van legendes als Ray Charles en Stevie Wonder? Dan is piano spelen echt iets voor jou.

keyboardles bij musicscool

Keyboard

Keyboard of synthesizer leren spelen? Bij Music’scool werken docenten die je de weg wijzen in het doolhof van witte en zwarte toetsen. Hou je van symfonische rock, reggae, hiphop, of ben je helemaal gek op orgels en geluidseffecten? Dan is keyboardles een goede keuze!

songwritingles bij musicscool

Songwriting

Je schrijft graag nummers, maar soms loop je vast en lukt het niet om een nummer af te maken. Music’scool beschikt over de juiste docenten om jouw vaardigheden te leren zoals compositietechnieken, muziektheorie, tekstuele opbouw en nog veel meer! Wie weet schrijf jij dan wel dat ene hitje!

auditiecoaching bij musicscool

Auditiecoaching

Music’scool beschikt over een aantal docenten met een licentie om kandidaten aan te dragen voor de Rockacademie. Wat betekent dit? Dit betekent dat jij de eerste ronde mag overslaan en meteen auditie/ toelatingsexamen mag doen voor de Rockacademie.