vacature piano keyboard

Word jij onze nieuwe pianodocent(e) bij Music’scool?

Music’scool, een dynamische en innovatieve muziekschool met locaties in Waalwijk, Nieuwendijk, Den Bosch, Oosterhout, Oss en Tilburg Reeshof, is op zoek naar een enthousiaste en gepassioneerde pianodocent(e) voor onze locaties in Den Bosch en Oss.

Met 25 jaar ervaring in het bieden van hoogwaardige muzieklessen, zijn we trots op onze toegewijde en professionele docenten die lessen geven aan studenten van alle leeftijden, van ongeveer 8 tot 67+ jaar. Onze lessen worden aangeboden op een wekelijkse of tweewekelijkse basis, privé of in duo’s, met een lesduur van 30 of 45 minuten.

Wat wij zoeken:

We zijn op zoek naar een pianodocent(e) die onze studenten kan inspireren en begeleiden om hun muzikale potentieel te bereiken. Je zult werken in een ondersteunende en vriendelijke omgeving met een team van ervaren muzikanten die gepassioneerd zijn over het delen van hun liefde voor muziek.

Wat jij brengt:

  • Passie voor muziek en het vermogen om dit over te brengen op onze studenten
  • Ervaring met het geven van pianolessen aan studenten van verschillende leeftijden en niveaus
  • Flexibiliteit om te werken tijdens onze openingstijden, inclusief avonden en weekenden


Wat wij bieden:

  • De kans om deel uit te maken van een team van professionele muzikanten
  • Een ondersteunende en vriendelijke werkomgeving
  • De mogelijkheid om bij te dragen aan de muzikale ontwikkeling van onze studenten

Als je geïnteresseerd bent in deze rol en denkt dat je een waardevolle aanvulling zou zijn op ons team, neem dan contact op met Patrick Verhoeven via e-mail op patrick@musicscool.nl.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

10 juli 2023
Tags:
Category: Nieuws