legendarische eindejaarsjam music'scool waalwijk

Beste leerlingen;

Het is alweer bijna zover, het jaar 2022 zit erop en een nieuw jaar breekt aan met hopelijk voor eenieder veel voorspoed, minder ellende in de wereld en natuurlijk veel muziek. We vieren dit einde van het jaar met de inmiddels legendarische Eindejaarsjam in Waalwijk die dit jaar plaatsvindt op zondag 11 december in de grote zaal van de Mads.

We beginnen om 13:25 uur met een verrassende start en de zaal is open vanaf 13:00 uur. Komt echt allen luisteren, kijken, aanmoedigen en gezellig wat drinken. Veel van onze leerlingen zullen hun uiterste best doen het ingestudeerde nummer te presenteren. Publiek om deze muzikanten te steunen is daarom van harte welkom.

>> De entree is GRATIS voor iedereen!!<<<

Voor de muzikanten van de jam;

Er staan gitaren en basgitaren van Music’scool en deze worden door iedereen gebruikt. Dit i.v.m. tijdwinst en het ontstemmen van gitaren. Alleen linkshandige kunnen evt. de eigen gitaren meenemen. Neem wel je eigen strap mee en indien nodig de capo en plectrum. Voor drummers, alleen de stokjes is voldoende. Voor de toetsenisten staat er een keyboard en natuurlijk hoeven de zangers zoals altijd niets mee te nemen. Ben ruim op tijd!

 

Wijziging Prijzen:

Na de kerstvakantie gaan we weer met vol enthousiasme een nieuw muzikaal jaar in.
Ook dit keer hebben we de jaarlijkse prijsstijging weer zo beperkt mogelijk proberen te houden maar dat viel dit jaar niet mee natuurlijk. Voor vragen, opmerkingen, algemene voorwaarden en de prijslijst kunt u altijd bij ons terecht of check www.musicscool.nl of FB voor laatste updates.

 

Kerstvakantie:

De kerstvakantie is voor het merendeel van onze docenten van zondag 25 december tot en met zondag 8 januari . De lessen beginnen dus weer op maandag 09 januari. Vraag echter goed na bij je docent! Het kan anders zijn dan hierboven staat. Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gelukkig en muzikaal nieuwjaar

Team Music’scool

12 december 2022
Category: Nieuws