nieuwsoverzicht musicscool

Tilburg

3 maart jl. vond de “Bye bye Winterjam” plaats bij Music’scool Tilburg.

De leerlingen hebben 1 of meerdere nummers met hun docent voorbereid om vervolgens deze nummers live on stage te laten horen. Het was een geslaagde middag met veel muziek, trotse ouders, leerlingen en docenten. De middag bestond uit 30 nummers, dus ook 30 verschillende formaties. Deze leerlingen komen elkaar voor het eerst tegen op het podium. We zijn heel trots op onze leerlingen. Ze deden het super, en het niveau was goed ☺

Waalwijk

2024 is fantastisch opgestart met heel veel nieuwe aanmeldingen. Momenteel een record-aantal
cursisten. We gaan richting 400 !

Music’scool heeft weer diverse clinics.

“Geschiedenis popmuziek” verzorgd voor het voortgezet onderwijs in Winschoten, Geldrop en Andel. Volgend jaar zullen we op meerdere scholen clinics gaan verzorgen want het blijft natuurlijk belangrijk muziek onder de aandacht te brengen bij de jeugd.

Muziek in de klas / Popklassen

Naast clinics hebben we ook weer “Muziek in de klas” verzorgd op enkele basisscholen en CKV-dagen voor o.a. De Overlaat. Natuurlijk mogen we zeker de maar liefst 9 (!) popklassen niet vergeten die we verzorgen voor “OMO-scholen de Langstraat” met binnenkort diverse optredens in de omgeving zoals:

07-04: Foxfarm Tilburg
11-05: Razernij op de hei festival – De Mads Waalwijk
31-05: OMO-bandavond Music’scool – De Mads Waalwijk
07-06: Crossroads Kaatsheuvel

Daarnaast nog enkele bands op o.a. Wollukstock, Halve Zolen festival en Go Waalwijk.

Nieuwe muziek

Een paar van “onze” Music’scool gerelateerde artiesten hebben nieuwe songs op zelfs een EP gereleaset. Check them out. Word jij onze volgende?

Nikki D

Lois Rutters

Nikki Henskens met MAEV, zelfs gekozen tot 3FM favoriet:

Vooruitlopend nieuws: Music’scool heeft de Grammy

Nominated bluesartiest Julian Primeaux USA weten te strikken om een optreden met een meet and Greet te verzorgen in Waalwijk. Dit is op 21 juni met een beperkte toegang. Meer info volgt.

 

Den Bosch

De datum van de herfstjam 2024 is bekend:

Zondagmiddag 17 november in P79, Markt 79 in Den Bosch.

Zet ‘m alvast in de agenda en kom onze leerlingen aanmoedigen!

 

Oss

Nieuwe pianodocent

Music’scool Oss is uitgebreid met een goede pianodocent: Dees van Bergen. Kom een gratis proefles proberen!

 

Oosterhout

Nieuwe drumdocent

Met ingang van het 2e lesblok heeft Mike de plaats van Danny ingenomen om de drumlessen te verzorgen op de maandag. Mike geeft al jaren les in Waalwijk en nu dus ook in Oosterhout. Welkom Mike, bij Music’scool team Oosterhout.

Herfstjam Oosterhout

De herfstjam van Music’scool Oosterhout is gepland op de laatste zondag van de herfstvakantie. Dit zal zijn op 27 oktober in café Oud Brabant, Leijsenhoek 11 Oosterhout. Zet vast in je agenda!

 

Nieuwendijk

2024 is goed begonnen bij Music’scool Nieuwendijk. Veel aanmeldingen voor (bas)gitaar, drums zang en piano. Welkom en veel plezier allemaal!

Nieuwe muziek

Pianodocent Peter Pabor heeft met “Dethraxx” iets ongelooflijks neer gezet. Samen met 40 (!) muzikanten heeft hij “Eyes that gaze into the Nexus” gelanceerd.

Check:

Tussen die 40 muzikanten zien we wat bekende gezichten zoals Music’scool docenten Bella (zang), Joris (drums) en Sjors (gitaar). Ook Music’scool leerlingen zijn van de partij zoals Nina Kerkhof en Jeffrey de Beer.

8 mei 2024
Category: Nieuws