nieuwe shirt voor de docenten in Waalwijk

Waalwijk

Het vierde kwartaal was voor onze mensen in Waalwijk een fantastische periode. Lees hier alle updates!

Eindejaarsjam

De eindejaarsjam in Waalwijk was weer een absoluut hoogtepunt. Vanaf 13:30 ging het non-stop door tot 20:45 met 60 songs, een volle zaal van begin tot einde en een absolute topsfeer.

Via deze link een impressie middels geweldige foto’s van @TedGijsman.

Nieuwe shirts voor de docenten

En ja, eindelijk, daar waren ze dan, het nieuwe shirt voor de docenten. Natuurlijk wel in het geel/zwart!

nieuwe shirt voor de docenten in Waalwijk

Kimmy June

En wat te bedenken van “onze” Kimmy June die iedereen versteld deed staan bij the Voice of Germany en alle stoelen omgedraaid kreeg.

Kimmy June die iedereen versteld deed staan bij the Voice of Germany

Check hier voor alle ins and outs en blijf haar volgen: https://www.facebook.com/kimmyjunemusic

Zangdocente Bella met nieuwe single

Onze zangdocente Bella van de vestigingen Waalwijk, Oosterhout en Tilburg heeft ook een nieuwe song gereleased met haar kompaan June. Check Bella & June met het nummer zonder jou!

Veel nieuwe leerlingen

Verder zijn we weer goed opgestart en zijn we er trots op dat we erg veel nieuwe leerlingen mogen verwelkomen! In kwartaal 1 is en staat er ook alweer veel te gebeuren met o.a. prachtige releases nieuwe songs van onze leerlingen.


Tilburg

Het 4e kwartaal van 2024 was een zeer actief kwartaal in Tilburg, hier kunnen jullie een kijkje nemen over wat er allemaal gaande was.

Open dag Rocktober editie 2023

Afgelopen 8 okt 2023 vond de Rocktober Music’scool Tilburg open dag plaats. Deze dag was gevuld met leerlingen die graag lieten horen was ze bij ons leren. Check hier voor een sfeerimpressie. Verder was ons team aanwezig om info te verstrekken en gratis proeflessen te draaien. Maar dat was nog niet alles. Door onze Rocktober actie maakte het publiek kans om een gitaarpakket te winnen t.w.v. € 300! Meer info check deze link.

Marijn pic opendag 2023 music'scool tilburg

Winnaar gitaar giveaway!

Na een succesvolle open dag kunnen wij een nieuwe leerling blij maken met een gitaarpakket. Er waren een aantal kandidaten in de race, maar er was één absolute winnaar: Etienne!!:-) We wensen Etienne veel plezier met zijn nieuwe gitaar!

etienne gitaar actie winnaar music'scool tilburg

Akoestisch vocal showcase Tilburg

Afgelopen 3 dec vond de akoestisch vocal showcase plaats in Tilburg. Deze middag was gevuld met leerlingen van onze zangafdeling die lieten horen waar ze aan hebben toegewerkt. De zang stond centraal. Het was een gezellige middag met een enthousiast publiek.

niels akoestische jam music'scool tilburg


 

Den Bosch

Laatste nieuws van Music’scool Den Bosch!

Herfst Jam wederom een groot succes!

De 12e editie van de Herfst Jam was super! Alle leerlingen speelden op zondag 8 oktober vette songs in P79 den Bosch en de zaal zat helemaal vol. Iedereen tevreden, ook een super team van Music’scool.

herfst jam den bosch succes


 

Nieuwendijk

Laatste nieuws van Music’scool Nieuwendijk!

Indian-Summer Jam 2023 Music’scool Nieuwendijk

Op zaterdag 14 oktober 2023 was er in Nieuwendijk (Xinix) onze jaarlijkse jam. Inmiddels de 16e editie alweer. De leerlingen van Music’scool Nieuwendijk deden hun uiterste best om de nummers zo strak mogelijk te laten klinken. Er kwam vanalles voorbij. Van Metallica tot Flemming, en van Adele tot Evanescence. De opkomst was weer geweldig, en het publiek steunde de leerlingen enorm. Dank je wel iedereen, en tot de volgende!!!

indian summer nieuwendijk
indian summer nieuwendijk


Oosterhout

Laatste nieuws van Music’scool Oosterhout!

De verbouwing van de Pannehoef lag mooi op schema en het zag er naar uit dat we na de zomervakantie weer volle gas op onze vertrouwde plek verder konden. Helaas gooien de vleermuizen roet in het eten, deze zijn gevonden in de spouw van de muur waardoor de verbouwing vertraging oploopt, de hoop is nu dat we terug kunnen keren op het einde van het jaar. We gaan wel in overleg met Jan van Café Oud Brabant om een mooie datum in te plannen om dan onze jam hier weer plaats te laten vinden. Meer info volgt.

 

19 februari 2024
Tags:
Category: Nieuws