Nieuws kwartaal 1 2023 Music'scool

Zo het is 1e kwartaal zit er al weer op en dat is niet geheel geruisloos voorbijgegaan bij Music’scool, hieronder een beknopte samenvatting.

Nieuwe docenten

We verwelkomen een aantal nieuwe docenten, sommigen net al wat eerder gestart, maar nog niet eerder specifiek vermeld. En het mooie is dat de meesten van deze docenten een verleden hebben als leerling bij ons en een vervolgopleiding muziek hebben afgerond of nog volgen. Denk aan Rock City, Metal Factory, Rockacademie, Herman Brood Academie, conservatorium in Enschede en Codarts conservatorium in Rotterdam. Mooi dat er een nieuwe generatie docenten ons team komt versterken.

We heten welkom, Tim van Schijndel, Joris Pabor, Bella Hoog Antink, Tom Baartmans, Jaydie Rutten, Lucy Waijers, Danny Uijens.

Al eerder gestart, maar nog niet eerder specifiek gemeld, Emma Smit, Annabelle van Hoorn, Bob van den Elshout, Hidde de Louw.

Audities

Inmiddels zijn er ook alweer een aantal leerlingen die aangenomen zijn of toegelaten zijn om auditie te doen voor een vervolgopleiding muziek. Wij wensen iedereen natuurlijk veel succes. En we hebben een paar van onze (ex) leerlingen ook live op tv mogen zien.

Jams in Oosterhout en Tilburg

De eerste jams van het jaar zijn ook alweer achter de rug, in Oosterhout en Tilburg was het weer zoals vanouds lekker druk en een groot succes. Iedereen enthousiast en voor Music’scool is er ook altijd een spin-off. Er komen dan altijd nieuwe aanmeldingen binnen die de jam bezocht hebben en ook wel zoiets willen. Er komen natuurlijk nog meer jams dit jaar, hou de socials en site in de gaten.

Daarover gesproken, 2023 is heel erg goed gestart met heel veel nieuwe leerlingen, we gaan er zoals altijd alles aan doen om toffe te lessen te verzorgen en wie weet op termijn ook een keer live on stage!

Succesvolle Clinics en Popklassen

Wat velen misschien nog niet weten dat we als Music’scool ook clinics geven zoals de “geschiedenis popmuziek” en gastlessen zoals bijvoorbeeld “gitarist of drummer in de klas”, voor het basis- en voortgezet onderwijs. We hebben er inmiddels alweer enkele met veel succes en enthousiaste reacties erop zitten in o.a. Andel, Geldrop, Winschoten, Oss en Waalwijk. 

Daarnaast verzorgen we voor het middelbaar onderwijs in Waalwijk en omgeving al jaren popklassen. Ook daar zijn we al een paar keer mee live on stage geweest zoals bij Foxfarm en Crossroads. Er komen echter nog voldoende optredens om deze aspirant pop/rocksterren een keer live te zien en horen. O.a. Koud Serveren, Razernij op de hei, Wollukstock & het langstraatfestival.

Viering 25 jaar Music’scool in Waalwijk!

En, dit jaar in september bestaat Music’scool (1e vestiging Waalwijk) 25 jaar! Daar gaan we natuurlijk ook nog aandacht aan geven.

17 mei 2023
Category: Nieuws