music'scool oosterhout

Zo, ook het 2e kwartaal zit er alweer op en dat is wederom niet geheel geruisloos voorbijgegaan bij Music’scool! Hieronder een beknopte samenvatting maar natuurlijk eerst voor iedereen een fijne vakantie! Vanaf 28 augustus gaan we er weer vol tegenaan.

We verwelkomen een aantal nieuwe docenten, sommigen net al wat eerder gestart, maar nog niet eerder specifiek vermeld. En het mooie is dat de meesten van deze docenten een verleden hebben als leerling bij ons en een vervolgopleiding muziek hebben afgerond of nog volgen. Denk aan Rock City, Metal Factory, Rockacademie, Herman Brood Academie, conservatorium in Enschede en het Codarts-conservatorium in Rotterdam. Mooi dat er een nieuwe generatie docenten ons team komt versterken. Maar, er zijn ook docenten die ons gaan verlaten. We wensen natuurlijk iedereen veel succes en danken ze voor de inzet voor Music’scool. Hieronder de mutaties.

Waalwijk:

Annabelle van Hoorn zal “tijdelijk” stoppen om zich volledig te kunnen focussen op het 2e jaar conservatorium Rotterdam. We wensen haar veel succes en verwachten haar zeker terug zodra ze afgestudeerd is. Jan de Peffer zal de lessen van Annabelle overnemen, dus verwelkomen we Jan als nieuwe toetsendocent in Waalwijk naast Peter Pabor. Jan heeft jaren studio en live-ervaring als toetsenist en schrijft ook veel muziek voor musicals. Gaat helemaal goed komen.

Tilburg:

Onze docent Abel Smids heeft een supertijd bij Music’scool gehad. Hij gaat echter fulltime studeren en dus helaas geen tijd meer om les te geven bij ons. Het goede nieuws is dat we een passende vervanger hebben kunnen regelen. Zijn naam is Richard van der Linden. Richard is kind aan huis bij Music’scool. Heeft het Rock Class Program bij ons gedaan en kent onze methode door en door. Hij is helemaal klaar om na de vakantie te starten.

Onze zang docente Zorah Lagerwerf moet ons ook helaas verlaten i.v.m. de afstand. Ze woont sinds kort in Rotterdam. Wij wensen haar veel succes en willen haar ontzettend bedanken voor haar inzet. Haar vervanger wordt Bella Hoog Antink. Ook zoals Richard kind aan huis bij Music’scool. Ze begon van jongs af aan bij Music’scool met zanglessen. Inmiddels heeft ze veel ervaring met liveoptredens en studio sessies en geeft ze al les bij onze vestigingen in OH en WW. Ook is ze dit jaar afgestudeerd, aan de HBA. Een lieve en enthousiaste docente. Bella heeft ook veel zin om na de vakantie haar kennis over te dragen aan haar leerlingen.

Lance, onze gitaar/ basdocent, krijgt het te druk met zijn eigen werkzaamheden. Hij vindt het natuurlijk heel jammer, maar voor hem is het tijd voor de volgende stap. Wij willen Lance ontzettend bedanken voor zijn inzet bij ons. Leerlingen waren dik tevreden! Zijn vervanger wordt Riccardo Subasi. Riccardo is een kundig basgitarist. Hij heeft de een studie afgerond aan de Metal Factory. Hij studeert nu op de Rockacademie in Tilburg. Hij komt ons team versterken met zijn enthousiasme en technische kennis.

En we moeten helaas ook afscheid nemen van onze toetsen docente Ayse Sisman door persoonlijke omstandigheden. We danken haar voor haar inzet bij ons. Na de zomervakantie begint Joris Pabor als drums docent. Deze drummer speelt een breed scala aan repertoire! Van rock tot funk tot metal, you name it, Joris tikt het! Hij heeft superveel zin om zijn drum-skills aan leerlingen over te dragen na de zomervakantie! Dus een frisse wind na de zomervakantie voor Music’scool TB! Wij hebben er zin in!

Den Bosch/ Oss

In Den Bosch verwelkomen we als nieuwe zangdocente Noa Paulusse. Ze gaat ons team aldaar versterken. Noa is studente op de Rockacademie in Tilburg en neemt al heel wat ervaring mee voor de lessen.

Oosterhout:

Ward Helsen gaat na de vakantie stoppen met lesgeven in Oosterhout. Zijn lessen zullen worden overgenomen door Bob v/d Elshout. Ward gaat volledig voor de vestigingen Tilburg en Waalwijk. Ward dank voor je inzet in OH en Bob succes met de lessen.

Op 24 mei kregen we te horen dat we eind juni de Pannehoef de komende maanden moesten verlaten voor een grote verbouwing. We hebben een tijdelijk onderkomen kunnen vinden in het vrijstaande muziekgebouw van het Sint-Oelbert gymnasium, we willen dan ook het Oelbert gymnasium en muziekdocente Lieke en coördinator Ton hartelijk danken voor de gastvrijheid, geweldige locatie! We houden jullie op de hoogte wanneer de verbouwing klaar is en dank ook via deze weg de gemeente Oosterhout voor het meedenken.

music'scool oosterhout

Vervolgopleidingen

We zijn megatrots dat voor het zoveelste jaar op rij een aantal leerlingen zijn aangenomen voor een vervolgopleiding muziek. Hieronder de namen en wij wensen iedereen natuurlijk veel succes. Waalwijk: Vianny Brambergen basgitaar naar Rockcity, Emma Smit basgitaar en Tim van Schijndel gitaar door naar de Rockacademie. Tilburg: Lynn Kools songwriting naar HBA Oss, Juliëtte Gorsira zang naar vooropleiding Artez. Oosterhout: Lisa Kops is na het volgen van gitaar/piano en zangles aangenomen bij Rock city. Daarnaast zijn onze docenten Bob van den Elshout en Bella Hoog Antink geslaagd op respectievelijk HBA en Rock City! Gefeliciteerd!

Jams & Open dagen

De eerste jam-data/ open dagen voor het komend seizoen zijn al bekend, noteer alvast in de agenda! DB 08-10, TB 08-10, ND 14-10, WW 10-12 of 17-12. Datum OH volgt nog. Iedereen die al met de jams bekend is weet hoe tof dat evenement is. Leerlingen, maar ook publiek, altijd enthousiast en voor Music’scool is er ook altijd een spin-off. Er komen dan altijd nieuwe aanmeldingen binnen die de jam bezocht hebben en ook wel zoiets willen. Er komen natuurlijk nog meer jams/open dagen, hou de socials en site in de gaten.

Over spin-off/aanmeldingen gesproken. 2023 is erg goed gestart met heel veel nieuwe leerlingen, we gaan er zoals altijd alles aan doen om toffe te lessen te verzorgen en wie weet kunnen de nieuwe leerlingen op termijn ook een keer live on stage!

Middelbaar onderwijs

Voor wie het nog niet weet, we verzorgen voor het middelbaar onderwijs in Waalwijk en omgeving al jaren pop-klassen. Ook daar zijn we weer mee live on stage geweest zoals bij Razernij op de hei, Mollerbandavond, Diploma-uitreiking scholen, Hz-festival, Wolluckstock, en het Koud Serveren festival. We wensen alle pop-klassers een fijne vakantie en zien jullie graag, met eventueel nieuwe kandidaten terug in het nieuwe schooljaar. Zegt het voort en vergeet niet je opnieuw aan te melden op school!

Projecten/ optredens/releases docenten.

Ook dit lesblok zijn er weer veel nieuwe activiteiten geweest op dit gebied, eigenlijk teveel om hier te melden. Check bij je docent of volg de socials/ YouTube en Spotify bijvoorbeeld. Zo zijn toetsendocent Peter en drumdocent Joris een vet project gestart en heeft Bella haar nieuwe single uitgebracht samen met June.

Voor het 2e jaar op rij heeft Michiel van de Boer de Musical Award gewonnen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op en bij deze nogmaals gefeliciteerd Chiel.

25 jaar Waalwijk!

En, last but not least!! Dit jaar in september bestaat Music’scool (1e vestiging Waalwijk) 25 jaar! Daar gaan we natuurlijk ook nog aandacht aan geven. Hou het in de gaten.

21 juli 2023
Tags:
Category: Nieuws