nieuwjaarsbericht musicscool

Beste leerlingen;
Het is alweer bijna zover, het bizarre en vervelende jaar 2021 zit erop en een nieuw jaar breekt aan met hopelijk voor een ieder veel voorspoed, einde van de Corona-ellende en natuurlijk veel muziek. Helaas vooralsnog geen legendarische Eindejaarsjam maar zodra het mag gaan we deze organiseren, wellicht 2 volgend jaar. Hou de moed erin, moet goed gaan komen!

Terugblikkend hebben we gelukkig nagenoeg alle lessen kunnen doordraaien, soms met video of filmpjes met opdrachten maar gelukkig ook veel live. Dat is een compliment aan iedereen wel waard, aan jullie de leerlingen natuurlijk voor het flexibel zijn maar ook voor de docenten die regelmatig moeten overschakelen naar een andere manier van lesgeven. En met soms wat haperingen is ook dat weer gelukt. Stay safe, make music and let’s stick together!

Wijziging Prijzen:
Na de kerstvakantie gaan we weer met vol enthousiasme een nieuw muzikaal jaar in.
Ook dit keer hebben we de jaarlijkse prijsstijging weer zo beperkt mogelijk proberen te houden. De gemiddelde prijsstijging dit jaar is zoals altijd slechts het bedrag van 1 klein biertje of kopje koffie op het terras per maand J. Voor vragen, opmerkingen, algemene voorwaarden en de prijslijst kunt u altijd bij ons terecht of check www.musicscool.nl voor laatste updates.

Kerstvakantie:
De kerstvakantie is voor het merendeel van onze docenten van zondag 19 december tot en met zondag 09 januari . De lessen beginnen dus weer op maandag 10 januari.
Vraag echter goed na bij je docent!  Het kan anders zijn dan hierboven staat.
Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gelukkig en muzikaal nieuwjaar

 Team Music’scool                                                                   www.musicscool.nl

14 december 2017
Category: Nieuws